11 кращих рецептів салатів
Овочеві супи:
Овочеві супи - незамінне блюдо пісної або вегетаріанської кухні, проте м'ясним бульйоном їх аж ніяк не зіпсуєш! Супи з традиційних овочів (картоплі, капусти, моркви, гарбуза, ріпи) відмінно поєднуються з яловичим бульйоном, супи з бобових прекрасні з копченою свининою або шпиком, до супів із зелені (щавлю, м'яти, кропиви, фенхелю, крес-салату, лободи) підійдуть більш тонкі бульйони з м'яса птиці. Овочі для супів прийнято дрібно шинкувати. Нерідко овочеві супи варять з різними крупами, макаронами, або в них додають галушки або сухарики. В якості заправки добре йдуть сметана або оливкове масло, рубані яйця, тертий сир, дрібно покришений зелень. Помідори, горіхи, оливки додадуть свіжому овочевому супу красивий смаковий тон. В якості супроводу при подачі на стіл ідеальні грінки або пиріжки.
- Суп з кукурудзи
- Суп з брюссельської капусти
- Суп з авокадо з м’ятою
- Суп зі спаржі та морепродуктами
- Суп-харчо з горіхами та макаронами
- Суп з макаронами в гарбузі
- Суп зі шпинату з макаронами
- Овочевий суп з беконом
- Суп з лимоном
- Суп з картоплі та фенхеля
- Картопляний суп з грибами
- Морквяний суп з кабачками і рисом
- Картопляний суп з вершками, сиром та естрагонам
- Суп з броколі
- Бульйон з овочами по-словацьки
- Суп зі сиром і кольоровою капустою
- Суп з цвітної капусти та пшоном
- Суп з цвітної капусти з кальмарами або креветками
- Суп капустяний з грудинкою
- Суп з капусти та сосисками
- Суп з щавлю