Свинячі ребра

Свинячі ребра

Кисло-солодкі свинячі ребра з нотками імбиру і часноку, а солодкість меду доповнює прянощі. Коли свинячі ребра будуть тушкуватися в духовці, карамелизация перетвориться в аромат.

Інгредієнти для свинячих ребер:

  • 2 кг свинячих ребер
  • морська сіль і чорний перц
  • оливкова олія або соняшникова
  • 4 зуб Чеснаков
  • 5 см свіжого кореня імбиру
  • 2-3 ч.л. сушеного чилі перцю (за бажанням)
  • 2-3 ст.л. меду
  • 100-200 мл. соєвого соуса 2-3 ст.л. рисового оцту (за бажанням)
  • пучок зеленої цибулі
  • 600-800 мл. курячого бульйону

Приготування свинячих ребер:

1. Розігріти духовку до 180 градусів
2. Пріправте ребра сіллю і перцем. Розігріти на плиті сковороду з невеликою кількістю оливкової або соняшникової олії і обсмажите ребра протягом 5-10 хвилин, поки вони не обсмажуться з усіх боків.

3. Додати імбир, часник, чилі, мед і продовжуйте готувати на вогні протягом 2 хвилин, поки мед не почне карамелізуватися. Додайте соєвий соус, рисовий оцет і доведіть до кипіння, готуйте протягом 1 хвилини. Спробуйте і відрегулюйте смак, можна додати сіль, оцет, якщо це не обхідно. Додати зелену цибулю і бульйон, довести до кипіння. Помістіть в розігріту духовку і готуйте 1-1.5 години, перевертайте ребра через кожних 10-15 хвилин і поки весь бульйон не випарується.
Свинячі ребра готові. Смачного.