11 кращих рецептів салатів
Готуємо разом запеченого Кролика з капустою і морквою
Необхідні інгредієнти для кролика:
- кролик
- морква 5 штук
- капуста білоголова 200 грамів
- жир 100 грамів
- сметана 200 грамів
- цибуля ріпчаста 3 штуки
- лавровий лист
- чорний перець
- сіль
Приготування кролика:
Капусту миємо й шаткуємо. Моркву і цибулю очищаємо, моєму та дрібно нарізаємо.
М'ясо кролика промиваємо, розрізаємо на порційні шматки, солимо та перчимо. Смажимо в жирі до утворення золотистої скоринки.
Потім перекладаємо в глибоку сковороду, додаємо цибулю, моркву, капусту, лавровий лист, сметану і заливаємо водою так, щоб рідина покривала вміст не більш ніж наполовину.
Тушкуємо на слабкому вогні протягом 1 години. Потім викладаємо в блюдо, поливаємо утворився при гасінні соусом і подаємо до столу.
Готуємо разом та все буде смачно. Смачного!