11 кращих рецептів салатів
Готуємо разом Курку з різотто
Необхідні інгредієнти:
- курка;
- рис 550 грамів;
- бульйон курячий 1000 мілілітрів;
- окіст курячий 325 грамів;
- ріпчаста цибуля - 1 шт.;
- болгарський перець - 2 шт.;
- горошок зелений 150 грамів;
- мідії;
- креветки 450 грамів;
- вино біле 240 мілілітрів;
- олія оливкова;
- лавровий лист;
- шафран;
- зелень;
- сіль.
Приготування різотто:
Курку розрізаємо на шматки, обсмажуємо на оливковій олії і викладаємо на тарілку. Нарізаємо кубиками копчений окіст, обсмажуємо на сковороді, періодично помішуємо і викладаємо до курки.
Нарізаємо цибулю кільцями і смажимо до м'якості. Ріжемо перець невеликими шматочками і додаємо до цибулі, готуємо 2 хв. і перекладаємо овочі до м'яса.
Додаємо в сковороду олію, кладемо рис, лаврове листя, щіпку шафрану, вливаємо вино і прогріваємо. Додаємо бульйон і доводимо до кипіння. Викладаємо курку, окіст і овочі, солимо і перчимо.
Готуємо різотто до того моменту, поки рис не вбере в себе майже всю рідину. Додаємо горошок і морепродукти, перемішуємо і тушкуємо до готовності. Викладаємо курку з різотто на блюдо, оформляємо зеленню і подаємо. Насолоджуйтеся смаком! Смачного. Готуємо разом і все буде смачно.