11 кращих рецептів салатів
Готуємо разом Гречану кашу з грибами і курячою грудкою
Просте і ситне блюдо.
Необхідні інгредієнти:
- крупа гречана 350 гр.
- гриби сушені 10 гр.
- грудка куряча копчена 300 гр.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- вода 950 мл.
- яйце 4 шт.
- масло вершкове 20 г.
- кріп 10 гр.
- чорний перець
- сіль - за смаком
Приготування гречки:
Крупу промиваємо в холодній воді. Замочуємо білі гриби на п'ять-десять хвилин. Нарізаємо філе, гриби і цибулю на дрібні кубики. Укладаємо в глиняні горщики. Додаємо крупу, сіль і перець. Перемішуємо і вливаємо гарячу воду.
Накриваємо кришками. Ставимо в холодну духовку. Розігріваємо температуру до 180 гр. Готуємо кашу одну годину.
У кожен горщик розбиваємо по одному яйцю і додаємо чайну ложку олії. Варимо кашу ще п'ять-десять хвилин до готовності яєць. Прикрашаємо зеленню.
Готуємо разом і все буде смачно. Смачного.