11 кращих рецептів салатів
Ребра свинячі в соусі теріякі
Необхідні інгредієнти:
- Реберця свинячі 1000 гр.;
- Помідор 2 шт.;
- Соус соєвий;
- Цукор - 50 гр.;
- Часник 2 зубчики;
- Ібир мелений;
- Мед;
- Оет винний червоний;
- Кохмаль;
- Вда;
- Кпуста китайська - 70 гр.;
- Прець болгарський 2 шт.;
- Цбуля зелена;
- Ялуко;
- Олія оливкова;
- Сіль - за смаком.
Приготування свинячих реберців:
Нарізаємо ребра на сегменти по 2 ребра.
Приготуємо соус теріякі. Наливаємо в сотейник 100 мл соєвого соусу, додаємо 50 г тростинного цукру, подрібнений часник 2 зубчики часнику, 1 ч. л. сухого імбиру, 1 ст. л. меду, 1 ч. л. оливкової олії, 1 ст. л. винного оцту. Розводимо 3 ч. л. крохмалю в холодній воді, перемішуємо і додаємо в сотейник до інших інгредієнтів. Поміщаємо грати на мангал і ставимо сотейник, прогріваємо соус, безперервно помішуючи до загустіння.
Приготуємо маринад. Натираємо м'якоть помідорів 2 на крупній тертці, перекладаємо в миску, додаємо 2 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. соєвого соусу і маринуємо в отриманій суміші ребра. Залишаємо маринуватися на 2 години.
Приготуємо салат. Нашинкуем капусту і зелений лук, солодкий перець нарізаємо кільцями, ½ яблука — соломкою. Заправляємо салат оливковою олією і сіллю. Перемішуємо.
Видаляємо паперовою серветкою надлишки маринаду з ребер і викладаємо на решітку. Обсмажуємо до готовності.
Коли ребра будуть доведені до напівготовності, відкриваємо решітку і змащуємо м'ясо соусом теріякі.
Подаємо свинячі ребра з салатом.
Готуємо разом і все буде смачно та добре.
Смачного Вам.