11 кращих рецептів салатів
Готуємо разом Яловичину Веллінгтон
Це європейське страва особливо популярно за Англійським столом у святкові дні. Готується воно досить просто, але час приготування займе у Вас цілих добрих півтори години!
Необхідні інгредієнти:
- Вирізка яловича 500 г.;
- Тісто листкове 250 г.;
- Гриби печериці 250 г.;
- Цибуля ріпчаста 150 г.;
- Пармська шинка 150 г.;
- Яйце 1 шт.;
- Гірчиця гостра 50 г.;
- Масло рослинне 30 г.;
Процес приготування:
Яловичу вирізку зачистити від жилок і плівки, осушіть з допомогою паперових рушників. Потім натріть маслом, сіллю і перцем і обсмажте на добре розпеченій сковороді без додавання зайвого масла (інакше буде дуже сильно бризкати) до золотистої скоринки. Остудіть м'ясо і намажте його гірчицею. Загорніть цей соковитий шматочок м'яса в Пармську шинку (якщо таку ви не знайдете, то можете використовувати нежирний бекон). Потім необхідно приготувати гриби з цибулею. Для цього подрібніть в блендері, але не до стану каші і обсмажте на рослинному маслі, поки більша частина вологи не випарується. Доведіть до смаку овочеву суміш!
Пора загорнути М'ясо у тісто! Для цього розкачайте листкове тісто, покладіть на нього начинку з овочів і рівно посередині М'ясо, огорнуте в Пармську шинку. Загортаємо тісто навколо і ретельно защипуємо всі стики, щоб сік не витік!
Тепер змастіть зверху яєчним жовтком і прибирайте в попередньо розігріту духовку на 30 хвилин. Готувати при температурі 180 градусів.
Коли буде готове - не поспішайте різати. Дайте м'ясу трохи відпочити. Близько 10 хвилин.
Готуємо разом і все буде добре.
Смачного!