11 кращих рецептів салатів
Готуємо разом Куряче філе під гострим соусом
Для любителів погостріше
Необхідні інгредієнти:
- філе куряче 600 грамів
- сухарі панірувальні
- соус чилі солодкий 120 мілілітрів
- сир 110 грамів
- яйце 1 штука
- майонез 30 грамів
- сіль - за смаком
- перець чорний - за смаком
- масло рослинне
Процес приготування:
Змішуємо яйце, майонез, щіпку солі і щіпку меленого перцю.
Обсушуємо куряче філе паперовою серветкою і розрізаємо кожен шматок вздовж. Ретельно обвалюємо шматочки в майонезній заготівлі і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Потім паніруємо куряче філе в сухарях і обсмажуємо розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії.
Кладемо пергамент на деко і викладаємо курку. Змащуємо кожен шматочок гострим соусом, посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хв.
Подаємо з рисом, запеченою картоплею або овочевим салатом.
Готуємо разом і все буде смачно.
Смачного!