11 кращих рецептів салатів
Холодники:
Холодник - це літній холодний суп на кефірі, кислому молоці або сметані, розведеною водою, з овочами і яйцем. З овочів обов'язкові варена (рідше маринована) буряк, свіжий огірок, зелений лук і кріп. Варене яйце для холодник дрібно нарізають або подрібнюють на тертці. Іноді для гостроти в холодник додають ложечку гострої гірчиці. Перед подачею суп не менше години тримають в холодильнику. Для того, щоб повною мірою оцінити смак холодник до нього подають гарячу відварну картоплю.
- Холодник з рибою
- Грибний холодник
- Холодник з раками
- Холодник на кисляку
- Холодник
- Холодник по-білоруськи
- Холодник з щавлю
- Холодник з помідорів з рибою
- Холодник з ревеню з рибою
- Холодник з крабами
- Польський холодник
- Холодник з квашеною капустою
- Холодник з ревеню з рибою
- Холодник із щавлем і рибою
- Холодник по-міському
- Холодник із крупою
- Холодник з помідорами
- Холодник огірковий
- Суп-холодник з консервованою рибою
- Холодник по-польськи
- Холодник з кислого молока
- Холодник на кисляку
- Холодник кисломолочний по-польськи
- Холодник із сироватки
- Грибний холодник з відварною м'ясом